Un polițist de la Gălănești a ratat intrarea în curtea șefilor de la IPJ lovind în plin mașina unui botoșănean nevinovat

Un eveniment mai puțin plăcut penru Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava, s-a petrecut ieri după amiază, chiar în fața sediului poliției sucevene. De remarcat faptul că Poliția Județeană a oferit informații lămuritoare legate de acest incident, fără să protejeze pe polițistul  care a gafat-o.

Astfel ieri, după amiază, la ora 14.15, un agent de poliţie de 21 ani din Siret, aflat în serviciu,  cu o autospecială Dacia Logan, a raportat producerea unui accident de circulaţie soldat doar cu avarierea mașinii.

S-au făcut verificări și s-a constatat că tânărul polițist, agent în cadrul I.P.J. Suceava –  Secţia 4 de Poliţie Gălăneşti, a condus autoturismul marca Dacia Logan pe b-dul 1 Mai, din  municipiul Suceava, din directia „Areni-Obcini” iar la intersecţia semaforizată cu ”Strada Scurtă”, la virajul la stânga spre parcarea IPJ Suceava, nu a acordat prioritate de trecere unui automobil Volkswagen, condus de un tânăr de 24 de ani din Vârfu Câmpului, județul Botoșani, care circula venea dinspre Obcini spre Areni, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact a rezultat doar avarierea uşoară a autovehiculelor implicate în accident.

Autovehiculele implicate în accidentul de circulaţie au suferit avarii, iar pentru pentru mașina  de poliţie fiind evidențiate mai multe avarii: portieră dreapta faţă înfundată, prag dreapta înfundat, autocolant şi aripă dreapta faţă înfundată.

 Agentul de poliţie  se afla în timpul serviciului, fiind singur în mașină.  Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pentru fiecare dintre ei de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Desigur, cercetările vor continua petru clarificarea exactă a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *