Un puști de 15 ani a furat telefonul unui copilaș de 8 ani, într-un restaurant din Burdujeni. Acțiunea s-a defășurat pe la ora 10 noaptea

Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată ieri seară, 8 februarie 2020, la ora 22:01, prin SNUAU 112, de către un bărbat care a anunțat că  persoane necunoscute au sustras din incinta restaurantului Ramiro, un telefon mobil Samsung Galaxy J5, aparținând fiului său în vârstă de 8 ani.

Echipa operativă deplasată la locul incidentului la identificat pe reclamant și pe I.S. un alt tânăr în vârstă de 15 ani.  În urma cercetărilor s-a stabilit că în data de 8 februarie a.c., în jurul orei 22.00, I.S. tânărul de 15 ani identificat lângă apelant s-a deplasat împreună cu un amic de aceeași vârstă la grupul sanitar din incinta restaurantului. I.S. a intrat la baie, iar prietenul acestuia a rămas  pe hol, de unde, de pe o canapea a sustras un telefon mobil Samsung Galaxy J5, lăsat nesupravegheat de copilul de 8 ani.

Telefonul cu pricina, în valoare de 600 lei, a fost recuperat de polițiști de la mama făptașului și restituit persoanei vătămate.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”.        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *