Mopan Suceava
Actualitate

Un rădăuțean a încercat să ascundă un accident în care victimă a fost chiar nevastă-sa, dar și o tânără de 19 ani

Ieri după amiază 13.40, G. P. o femeie de 53 de ani din municipiul Rădăuți, aflată la volanul unui autoturism BMW chiar dinaintea casei sale, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers fără a se asigura corespunzător, întrând în coliziune cu autoturismul BMW condus de D. R.  care circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală femeii  de 53 ani, și  a unei tinere  de 19 ani, din comuna Mihăileni, județul Botoșani, pasageră în automobilul pe care îl conducea, cele două  fiind transportate cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți

Imediat după producerea evenimentului, D. P., soțul șoferiței care a provocat accidentul s-a urcat la volanul autoturismului BMW și l-a mutat de la locul producerii accidentului, introducându-l în curtea imobilului unde aceștia locuiesc.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „modificarea ori ștergerea urmelor accidentului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *