Mopan Suceava
Actualitate

Un rădăuțean a vrut să se spânzure în parcul orașului, după ce l-a părăsit iubita și a pierdut 500 de euro la păcănele. Pierzăndu-și curajul, a sunat la 112

Un rădăuțean disperat că a pierdut 500 de euro la pcănele iar iubita l-a părăsit,  a sunataseară, după ora 19.00  la 112 , anunțând că vrea să se spânzure. Polițiștii l-au găsit în parcul orașului, cu un șiret de pantofi legat de gât.

Concret, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției. Rădăuți, a fost sesizată prin 112 de către un anume Andrei B. anunțând că „vrea să se spânzure”.

Pentru identificarea acestuia au fost dirijate mai multe echipaje de poliție. Mai mult, alți trei agenți din cadrul Secției Poliție Rurală Bălcăuți, care se aflau în timpul liber la sediul Poliției municipale, luând la cunoștință despre eveniment, s-au deplasat și ei pentru identificarea bărbatului și a locului în care se afla..

A fost găsit în parcul central, vis-a-vis de sediul „Print All”, în genunchi, cu un șiret de pantofi la gât. Polițiștii i-au dat jos șiretul  de la gât,  l-au așezat pe o bancă și i-au ascultat povestea.  Andrei B. a explicat că în cursul zilei de 18.11.2023 a pierdut suma de 500 euro la păcănele, în sălile cu jocuri de noroc din centrul orașului. Mai mult, în urmă cu  trei zile s-a despărțit de iubita lui și, capac la toate, nu este în relații bune cu părinții lui, toate contribuind la starea în care se afla. Astfel că, în jurul orei 19.25, aflându-se în parcul orașului și-a desfăcut șiretul de la încălțăminte, l-a înfășurat în jurul gâtului  și l-a legat de un copac, încercând astfel să-și pună capăt zilelor.

Bărbatul  a fost transportat la Spitalul Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul „tulburări de comportament, tentativă de suicid”, ulterior fiind transportat la Secția Psihiatrie Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *