Un rădăuțean care a încălcat în mod repetat ordinul de protecție cerut împotriva sa de fosta soție, reținut și trimis în arest

Polițiștii rădăuțeni au reținut ieri și trimis în arest pe un bărbat care a încălcat în mod repetat ordinele de protecție emise împotriva lui.

Astfel, în ziua de  25.05.2021, precum și în data de 07.06.2021, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi – Biroul de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu despre faptul că numitul Andrei H. de 35 ani din localitate a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Rădăuți în ceea ce-l privește.

La 25.03.2021, Judecătoria Rădăuți,a emis două ordine de protecție privind pe Andrei H., prin care, printre altele, acesta avea obligația de a se prezenta la Poliție Rădăuți în fiecare zi de luni și joi, de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de fosta sa soție și sora sa, precum și de a nu lua legătura telefonică sau prin orice mijloc cu acestea.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că începând cu data de 05.06.2021 și până în data de 07.06.2021, Andrei H. le-a contactat telefonic pe cele două persoane vătămate.

De asemenea, acesta nu s-a prezentat la Poliția Rădăuți în zilele de 24.05.2021 și 07.06.2021, așa cum era obligat.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – B.O.P., cu încunoștințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea lui  Andrei H. pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 10.06.2021, orele 15.15.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție ”-„încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție ” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție ”cu autorul în stare de reținere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *