Un rădăuțean grăbit a rupt astă-noapte cu Porsche-ul gardul terenului de sport al Colegiului Eudoxiu Hurmuzachi oprindu-se în aparatele de gimnastică. Foto: Jurnal de Rădăuți

La data de 15.02.2020, ora 00.30 un barbat de 27 de ani din municipiul Rădăuți, în timp de conducea un auto Porsche Cayenne pe raza municipiului Rădăuți, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers in sensul giratoriu de la intersecția străzilor Iacob Zadik – Calea Bucovinei – 22 Decembrie, a părăsit partea carosabilă  și a lovit gardul care împrejmuiește Colegiul Eudoxiu Hurmuzachi, oprindu-se pe suprafața terenului de sport care aparține acestei unități de învățământ. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Șoferul nu a suferit leziuni, el fiind singur în mașină.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2450 lei conform OUG 195/2002. Totodată, s-a procedat la reținerea plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului autovehiculului pentru neconformitatea anvelopelor. Administrația colegiului urmează a constata valoarea pagubelor, care  vor fi acoperite de asigurător sau șofer, conform procedurilor incidente evenimentelor rutiere fără victime cu pagube materiale. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *