Actualitate

Un român cu Land Rover a vrut să intre în Ucraina beat la volan. A fost oprit de polițiștii de frontieră

Astă noapte, în jurul orei 2.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean român în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava. Acesta conducea un autoturism marca Land Rover, înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au sesizat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat ajutorul unui echipaj din cadrul Poliției Orașului Siret.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0.76 mg/l concentrație de alcool în aerul expirat, cetățeanul în cauză fiind transportat la Spitalul Orășenesc Siret pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La spital, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *