Evenimente

Un scurtcircuit la un frigider lăsat de două luni într-o priză improvizată a mistuit o casă la Vicovu de Sus

La 13.06.2020, înainte de ora 11.00, polițiștii orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112  cu privire la faptul că la o casă din localitate a izbucnit un incendiu.

Proprietarul imobilului, un bărbat  de 48 ani a declarat că faptul că în jurul orei 10.55,  revenind la domiciliu a observat că din construcția aflată în curtea sa ieșea fum abundent motiv și de aceea a  solicitat intervenția pompierilor.

El a mai precizat faptul că imobilul este folosit de către fiul acestuia care de două luni este plecat la muncă în străinătate, în imobil fiind lăsat să funcționeze un frigider electric care era branșat la un conductor improvizat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Bucovina – Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, precum și un echipaj SMURD, care au localizat şi lichidat incendiul, stabilind drept cauză a producerii „scurt circuit electric ai unor conductori improvizați și efectul termic al curentului electric”, neexistând alte suspiciuni. Nu au existat victime omenești. Valoarea bunurilor distruse în urma incendiului se ridică la suma de 20.000 lei.           

A ars imobilul  ce era prevăzut cu două camere, fiind construit din material lemnos, pe o suprafață totală de 20 m2, fără ca incendiul să se propage la celelalte locuințe din împrejurimi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *