Mopan Suceava
Actualitate

Un siretean venit după bureți la Palma a fost găsit mort în mijlocul pădurii

Duminică 8 octombrie, după ora 11.00, polițiștii din Marginea au fost alertați prin 112   cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit mort în fondul forestier de pe raza comunei Sucevița – Pasul Palma.

S-a stabilit că în dimineața zilei de ieri, V.H.  din orașul Siret s-a deplasat împreună cu soția și cu o cumnată, în pădurea din zona Pasului Palma,  pentru a culege ciuperci de pădure.

La un moment dat, V. H. s-a despărțit de cele două femei, mergând de unul singur prin pădure iar soția și cumnata s-au deplasat într-o altă direcție.

În jurul orelor 11.00, un bărbat care umbla și el prin pădure la cules de bureți, a descoperit, întins la pământ, trupul neînsuflețit al lui V.H. și a sesizat Poliția.

Pe  cadavru nu au fost identificate leziuni de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a aflat că numitul bărbatul suferea de boli cardiace și chiar în timpul zilei a acuzat dureri în zona pieptului.

Trupul fără viață al sireteanului a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, unde urma să se efectueze necropsia de către medicul legist pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *