Un şofer a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-o clădire, la Pojorâta. O femeie şi doi bărbaţi care se aflau în clădire şi în curte au fost răniţi

Ieri după amiază, 22 octombrie 2019, în jurul orei 17:45, un bărbat de 57 ani din municipiul Constanța, în timp ce conducea autovehiculul marca BMW  pe raza localității Pojorâta, având direcția de deplasare Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, având ca pasageri trei persoane,a adormit la volan, moment în care a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în imobilul unui magazin din localitate. 

După producerea accidentului, o femeie de 88 ani care se afla în interiorul clădirii, cât doi bărbaţi de 61, respectiv 69 de ani din comuna Pojorâta, care se aflau în curtea societății au fost răniţi, fiind preluați de către mai multe echipaje de ambulanță și transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *