UN ŞOFER ACROŞAT O FEMEIE DE PE TROTUAR DUPĂ CARE A PLECAT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, LA GURA HUMORULUI

În ziua de 27.08.2018, în jurul orelor 14.00, un bărbat în vârstă de 47 ani, din com. Mănăstirea Humorului, a condus autoturismul pe b-dul Bucovina, din orașul Gura Humorului, din direcţia Suceava spre Frasin şi la efectuarea virajului la dreapta, pentru a opri pe un trotuar pietonal unde a acroşat cu aripa dreapta faţă a autoturismului pe o femeie de 30 de ani, din orașul Gura Humorului, care se deplasa pe trotuar, pe aceeaşi direcţie de mers.
După impact, deşi conducătorul auto a luat la cunoştinţă de faptul că femeia acuza dureri la şoldul piciorului stâng, a părăsit locul accidentului, iar victima s-a prezentat la poliţie sesizând cele întâmplate, după care s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a fi consultată de medicul de gardă.
În urma investigaţiilor medicale victima nu a rămas internată.
Conducătorul auto a fost identificat şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările vor fi continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.