Un șofer băut a încercat să scape de belea schimbând locul la volan cu un pasager. Polițiștii din Vicovu de Sus au văzut șmecheria și l-au reținut pe șoferul care avea și permisul suspendat

Luni după amiază, pe la ora 15:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au observat pe strada Calea Cernăuți din localitate un automobil Mercedes-Benz la volanul căruia se afla Dan M. din comuna Brodina, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În interiorul autoturismului pe bancheta dreaptă față,  în calitate de pasager, a mai fost observată o persoană de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea în trafic a automobilului care și-a continuat deplasarea aproximativ 400 de metri, circulând sinuos.

Polițiștii au putut vedea pe geamurile din partea din spate a mașinii cum șoferul s-a schimbat de la volanul autoturismului cu cealaltă persoană care era pasager pe scaunul din partea dreaptă față. Ulterior automobilul a oprit pe partea dreaptă a carosabilului.      

S-a procedat la testarea conducătorului auto Ilie I. cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.          

Și Dan M. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că Dan M. are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a dispus reținerea lui Dan M. pentru o perioadă de 24 de ore fiind dus în  arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *