Un șofer băut a lovit plin cu mașina, ieri după amiază, un automobil în care se aflau trei copii minori, la Bosanci

Ieri după amiază, pe la ora 16.50, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că pe strada Alexandru cel Bun, din comuna Bosanci a avut loc o tamponare între două autoturisme, iar unul dintre șoferii implicați este posibil să fi consumat băuturi alcoolice.

La fața locului a fost identificat soțul apelantei, care a declarat faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Mercedes Benz pe strada Alexandru cel Bun din direcția Cumpărătura spre Bosanci, a observat că din sens opus se apropia un autoturism marca BMW, care circula sinuos pe partea carosabilă și care la un moment dat a intrat în coliziune cu partea stângă a autoturismului marca Mercedes.

În autoturismul marca Mercedes se aflau el, soția sa  și cei trei copiii minori, iar în autoturismul marca BMW se afla doar șoferul, identificat ca fiind Dumitru B., de 47 ani, localnic.

Nici una din persoanele implicate nu a suferit leziuni, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Întrucât Dumitru B. emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat două mostre de probe biologice la interval de o oră între recoltări, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Aseară, la ora 21.15, femeia care se afla în mașina lovită în accident a solicitat prin 112 ajutor medical, întrucât unul dintre copiii minori aflați în autoturism la momentul impactului a acuzat stări de rău.

Fetița în vârstă de 8 ani, a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul  Spitalului Judeţean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit ca diagnostic preliminar : ,, sindrom cefalalgic”, fiind supusă unor investigații amănunțite.

În cauză urmează a fi extinse cercetările în cadrul dosarului penal cu privire la  săvârșirea infracţiunii de ,, vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *