Un șofer băut a ricoșat cu mașina dintr-un tei într-un cap de pod, noaptea, la Vicovu de Sus. Șoferul și partenera lui au primit și o amendă pentru nerespectarea regulilor anticovid

În noaptea de joi, 22 aprilie, pe la ora 02:48, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul Audi A3 pe DJ 209 G din oraşul Vicovu de Sus, la intersecția dintre străzile Calea Bucovinei cu Calea Cernăuți, într-o curbă la dreapta, un tânăr de 22 de ani, Ionel J.  din comuna Straja a intrat pe sensul opus de mers și a acroșat un tei de pe marginea drumului, ricoșând într-un gard de beton.

În automobil se aflat și altă persoană, o tânără care la fel ca și conducătorul autoturismului a refuzat deplasarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind consultaţi la faţa locului.

Șoferul de 22 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Conducătorul auto şi fata din autoturism  au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind măsurile de prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *