Un șofer băut din Gălănești a rupt gardul casei unei femei, s-a luptat cu polițiștii și s-a cumințit, după ce a fost încătușat

Duminică înainte de orele amiezii, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o persoană din comuna Gălănești, despre faptul că un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard.

Deplasându-se  la fața locului, pe un drum comunal din comună, a fost identificat un autoturism Audi A4, ce prezenta mai multe avarii în partea din față, în urma impactului cu un gard. În apropierea autoturismului a fost găsit și proprietarul mașinii, un bărbat de 43 ani, din localitate.

Tot acolo era prezentă și proprietarea imobilului a cărui gard a fost avariat și care a relatat verbal că în timp ce se afla în interiorul locuinței, a auzit un zgomot venind de afară, a ieșit din imobil și a văzut că o mașină i-a răsturnat gardul din fața locuinței.

Întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat șoferului să fie testat cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat, întorcând spatele polițiștilor pe care i-a și înjurat. Doar că a fost prins, încătușat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de: „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *