Un șofer băut din Vicovu de Jos a accidentat un bărbat din Vicovul de Sus după care s-a răsturnat într-o ogradă

Un bărbat de 30 de ani, din Vicovu de Jos, care s-a urcat băut la volan, a scăpat mașina de sub control, a lovit o altă mașină după care s-a răsturnat în curtea unei case. În urma accidentului, pasagerul din mașina lovită s-a ales cu leziuni corporale, fapt ce nu l-a impresionat pe șoferul însiropat, care a fugit de la locul accidentului.

Ulterior, polițiștii l-au găsit, fiind testat cu alcoolmetrul, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform raportului polițiștilor, în ziua de 1 mai 2021, la ora 14.50, B. I. de 30 ani, din comuna Vicovu de Jos, conducea autoturismul marca Mercedes-Benz pe raza comunei Bilca, pe DJ 178C, pe direcția Bilca- orașul Vicovu de Sus. La un moment, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers părăsind partea carosabilă, după care a lovit un autoturism marca VW Passat, aflat în staționare pe acostament și s-a răsturnat în curtea unui imobil.

În autoturismul marca Mercedes-Benz se afla ca pasager pe locul din stânga un bărbat de 32 ani, din orașul Vicovu de Sus, care a suferit leziuni corporale, fiind diagnosticat cu: ”contuzie lombară și toracică”.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul băut a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *