UN ȘOFER BEAT A FUGIT DUPĂ CE A TAMPONAT UN AUTOTURISM CONDUS DE O FEMEIE, LA FRASIN

Ieri, la ora 13.14, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza localității a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto pare sub influența buturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în autoturismul oprit în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a DJ 177A din orașul Frasin, o femeie de 38 de ani din comuna Stulpicani a fost acroșată de un alt autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit și a plecat de fața locului, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la ora 13.20, a fost identificat autoturismul implicat în eveniment și conducătorul acestuia, un bărbat de 43 de ani, din orașul Frasin.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 38 de ani și de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 43 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *