UN ŞOFER BEAT A PRODUS UN ACCIDENT ÎN CARE AU FOST IMPLICATE 5 MAŞINI, LA GURA HUMORULUI. ŞOFERUL BEAT A FOST GRAV RĂNIT

La 29.08.2018, în jurul orei 21.15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe B-dul Bucovina, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 31 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în depăşirea neregulamentară, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşire interzisă”, a autoutilitarei cu semiremorcă conduse de un bărbat de 44 de ani, din județul Bistriţa-Năsăud, însă, în încercarea de a reveni pe banda de mers, a acroşat-o lateral, după care, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din orașul Gura Humorului.
În urma impactului, autoturismul care circula neregulamentar, a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 58 de ani, din comuna Vama şi apoi în autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din Republica Moldova, ambele autovehicule circulând în coloană, regulamentar, pe sensul opus de mers.
Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 31 de ani și rănirea ușoară a conducătorului auto de 29 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul celor 4 bărbați care circulau regulamentar și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 31 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *