Mopan Suceava
Evenimente

Un șofer beat care a făcut ravagii lovind toate mașinile pe care le-a avut în cale pe strada Privighetorii din Burdujeni – Suceava, imobilizat de un elev al Școlii de Poliție

Vineri seară, pe la ora 22.18, în timp ce conducea un  autoturism pe strada Privighetorii din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, un localnic de 51 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a provocat pagube mai multor autoturisme parcate în zonă. El a fost împiedicat să plece de la fața locului de un elev al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina aflat în timpul liber și de alte persoane aflate în preajmă, fiind sesizată ulterior poliția.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *