Evenimente

Un şofer beat care îşi păzea maşina băgată-n şanţ descoperit de un echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, la intrarea în Măzănăieşti

Ieri, 09.10.2019, la ora 00.30, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că, un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava a identificat pe raza comunei Drăgoiești un autoturism intrat într-un șanț, iar conducător auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe partea dreaptă a DJ 209C, la intrarea în satul Măzănăești din comuna Drăgoiești, un autoturism intrat într-un șanț, iar lângă acesta pe conducătorul auto un localnic de 25 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *