Actualitate

Un șofer beat din Câmpulung s-a izbit cu Mercedesul în țevile de gaz metan de pe Calea Transilvaniei și a plecat de la locul faptei

Astă noapte, după ora 3.00, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Transilvaniei din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, fiind spartă o țeavă de la conducta de gaz, iar conducătorul autoturismului a plecat de la fața locului.

S-a stabilit că  în jurul orei 03.10, Bogdan C., de 35 ani, din Câmpulung-Moldovenesc, pe când conducea un  autoturism Mercedes-Benz pe strada sus-amintită, pe fondul consumului de alcool, în dreptul magazinului DEDEMAN, a lovit scuarul amenajat la intersecția cu strada Aeroportului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat avarierea a două cutii de gaz, provocând astfel scurgeri de gaz la fața locului.

Conducătorul auto a plecat de la fața locului după producerea evenimentului, dar s-a prezentat ulterior la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Au intervenit lucrători din cadrul ISU Suceava și reprezentanții Delgaz Grid care au oprit scurgerile de gaz și au asigurat locul evenimentului.

Conducătorul auto Bogdan C., a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *