Un șofer beat mangă din Fântânele, surprins de polițiști la Dumbrăveni, după apelul unui conducător auto care l-a văzut că umbla alandala cu mașina pe șosea

Luni seară, pe la ora 22.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea au fost sesizaţi prin 112 de către un șofer din județul Botoșani cu privire la faptul că, cu doar două minute înainte  în timp ce se deplasa cu automobilul personal pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni a observat faptul că  vehiculul din faţa sa, un autoturism marca Mercedes-Benz, avea o deplasare sinuoasă pe drumul public, iar conducătorul auto care a semnalizat haotic stânga/dreapta a oprit în mijlocul drumului la km. 17+500m., în apropierea staţiei peco S.C. ElpetoOil S.R.L..

Poliţiștii s-au deplasat la faţa locului și au identificat autovehiculul la volanul căruia se afla M.V., un bărbat de 40 ani, cu domiciliul în comuna Fîntînele.

Întrucât șoferul mirosea puternic a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Acesta a fost condus la UPU Suceava, unde i-au fost recoltate  mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *