Un șofer beat și fără permis din Frasin s-a izbit cu mașina într-o conductă de gaz, avariind-o

La 06.07.2021, ora 07.50, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost anunțați prin 112 despre faptul că pe strada Bisericii  din localitate s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv cu distrugerea unei conducte de gaz, în care a fost implicat un autovehicul.

S-a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj specializat al furnizorului de gaz zonal, care a întrerupt furnizarea de gaz și intervin pentru remedierea avariei/distrugerilor.

La locul evenimentului a fost identificat Cristian D. care a recunoscut că el a condus autoturismul marca Ford pe strada Bisericii și, pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere (nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule), a acroșat conducta de gaz, avariind-o.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de șofer sub aspectul comiterii infracțiunilor, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.