Un șofer beat și fără permis s-a izbit într-un stâlp al rețelei electrice la Gura Solcii – Grănicești. A fost reținut și dus în arest

Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că un autoturism s-a izbit într-un stâlp din beton de la rețeaua de electricitate și l-a rupt.

Polițiștii au constatat că în seara zilei de 31.10.2022, în jurul orei 21.30, C.F., de 53 ani, din comuna Grănicești, satul  Gura – Solcii , fără a poseda permis de conducere auto, s-a urcat la volanul autoturismului Audi A 4, proprietate personală, iar pe drumul comunal din satul Gura – Solcii, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de la rețeaua electrică de joasă tensiune de pe  partea dreaptă a drumului, pe care l-a doborât.

Polițiștii au găsit  autoturismul în curtea lui C.F., prezentând avarii în partea din față și pentru că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a  alcoolemiei din sânge.

Verificându-se baza de date, s-a stabilit faptul că, C.F. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere auto.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Față de C.F. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând ca aceasta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru a dispune alte măsuri preventive în cauză.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *