Un șofer care a provocat un accident la Zvoriștea, a încercat să scape de consecințe fugind spre Ungaria

În după amiaza zilei de vineri, 19.07.2019, la ora 15.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A din comuna Zvoriștea, un localnic de 48 de ani, a încercat să evite impactul cu un autoturism înmatriculat în străinătate ieșit din curtea unui imobil și care nu i-a acordat prioritate, ocazie cu care, a tras dreapta de volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă lovind malul unui șanț de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în gardul unui imobil și s-a răsturnat.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 48 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident și plecat de la fața locului, a fost identificat ca fiind un localnic de 35 de ani.

Întrucât acesta se deplasa spre frontiera cu Ungaria pentru a ieși din țară, polițiștii au solicitat sprijinul  Poliției municipiului Satu Mare, conducătorul auto fiind oprit de un echipaj rutier. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *