Un șofer de 14 ani a pus pe jar Poliția rădăuțeană. A acroșat o mașină și la urmă s-a izbit chiar în autospeciala polițiștilor, după care s-a făcut nevăzut

Un minor de 14 ani din Rădăuți aflat la volanul unui autoturism a provocat astăzi după amiază un accident de circulație. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisar Ionuț Epureanu, evenimentul s-a petrecut în jurul orei 17.10. Băiatul de 14 ani conducea  un autoturism pe strada Calea Unirii din localitate, în mașină având ca pasageri alți doi minori de 16 ani.

La un moment dat șoferul de 14 ani a acroșat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea automobilului. Un alt echipaj de poliție a ieșit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiții controlul asupra direcției de mers și lovind mașina poliției. Au rezultat avarii la aceasta dar și polițistul care conducea autospeciala a fost rănit ușor, suferind o contuzie la omoplat.  Șoferul minor a coborât din autoturism și a fugit, fiind reținut doar unul dintre pasagerii mașinii în care se aflau cei trei tineri aventurieri.   S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Se continuă cercetările pentru localizarea și reținerea șoferului de 14 ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.