Un șofer de 19 ani, cu alcoolemie la limita comei, reținut în vederea arestării după ce a intrat acum trei zile cu mașina într-un stâlp, la Fălticeni

În cursul zilei de ieri, în continuarea cercetărilor efectuate privind accidentul rutier soldat cu pagube materiale, produs în data de  25 ianuarie  a.c. pe strada  Sucevei din municipiul Fălticeni, de către conducătorul auto O.B., de 19 ani, din localitate, care avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma efectuării analizelor de laborator de către lucrătorii din cadrul SML Suceava, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 1,95 mg/l alcool pur în sânge.

În cauză, la data de 28.01.2019 s-a dispus continuarea urmăririi penale în calitate de suspect față de tânărul șofer, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Totodată, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *