Un șofer de 19 ani din Crucea a încercat să ascundă un accident rutier pe care l-a produs, mituind victima cu 300 de euro. A fost depistat și reținut

Un șofer de 19 ani din comuna Crucea a fost reținut de polițiști și introdus în arestul IPJ după ce a încercat să ascundă un accident rutier pe care la produs, mituind victima cu 300 de euro.

Potrivit IPJ, la data de 30.04.2019, în jurul orei 05.00, A.R., de 19 ani, din comuna Crucea, în timp ce conducea autoturismul marca Suzuki, pe DN 17 B Dorna Arini, din direcția Crucea către Vatra Dornei, ajungând la km 8 + 500 metri, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în șanțul de pe partea dreapta a drumului. În urma accidentului a rezultat accidentarea unei femei de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, pasageră pe bancheta autoturismului.

După comiterea accidentului tânărul șofer s-a înțeles cu  victima să nu declare la spital că a fost implicată într-un accident rutier, pentru a nu avea probleme cu poliția, ulterior, achitându-i  300 Euro.         

Ca urmarea leziunilor suferite în ziua de 30 aprilie 2019, în jurul orei 05.22 , femeia  s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a declarat că a suferit leziuni corporale ca urmare a unei căderi accidentale, iar după ce a fost examinată și a primit îngrijiri medicale a fost trimisă la UPU Suceava pentru intervenție chirurgicală.

Polițiștii din cadrul Poliției mun. Vatra Dornei s-au sesizat din oficiu despre accident la data de 05.05.2019, în baza unor informații.

A.R. s-a dispus măsura reținerii, a fi depus în arestul prevenit al I.P.J. Suceava iar astăzi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

S-a întocmit dosar penal faţă de faptele de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *