Un șofer de 19 neatent a provocat un accident în care au fost rănite patru persoane, printre care și un băiat de 10 ani, la Bivolărie – Vicovu de Sus

Vineri după amiază, pe la ora 17:30, lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că  pe strada Ștefan cel Mare, pe raza localității Bivolărie a avut loc un accident rutier cu două mașini implicate.

Din primele verificări şi din declaraţiile verbale ale conducătorilor auto a rezultat faptul că, la data de 30.04.2021, la ora 17:20 A.C. în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A4 dinspre  Vicovu de Jos  către  Putna, a efectuat viraj la stânga pentru a intra pe strada Marelbo și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Ford Focus, condus de către A.R. în vârstă de 19 ani, din localitate, care circula din sens invers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto A.R., a pasagerului dreapta față, V.R. un bărbat de 51 ani și a pasagerilor din spate A.R. o femeie de 46 ani și unui băiat de 10 ani care se aflau în autoturismul marca Ford Focus, toți din Vicovu de Sus.

Victimele au fost transportate cu ambulanțe SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Rădăuți unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, toate fiind diagnosticate cu ”contuzionați  prin accident rutier”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde li s-a recoltat o probă biologică de sânge.         

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *