Un șofer de 21 de ani a lovit o tânără de 18 ani pe trecerea de pietoni, pe strada Mărășești

Ar putea fi vesel, dacă nu ar fi trist. Un șofer de 21 de ani a accidentat o tânără de 18 aniîn timp ce fata traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni, pe strada Mărășești din municipiul reședință de județ.

Cunoaștem numele șoferului grăbit, cunoaștem numele domnișoarei lovite de automobilul șoferului de 21 de ani.  Dincolo de componenta penală a evenimentului care a trimis la spital un copil de 18 ani, așteptăm un mesaj din partea tânărului șofer grăbit.

Deocamdată prezentăm comunicatul de presă al IPJ Suceava:

”În ziua de  11.11.2019, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mărăşeşti din municipiul Suceava, ajuns la o trecere de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj rutier, un localnic de 21 de ani, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat ușor o tânără de 18 ani din aceeași localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *