Un șofer de 22 de ani din Vicovu de Sus a lovit cu mașina o femeie de 68 de ani care traversa strada pe lângă bicicletă și părăsit locul accidentului

Sâmbătă 07.11.2020, după ora 10.00, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi  prin 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului.

Din declarația părții vătămate, o femeie în vârstă de 68 ani, localnică,  a rezultat că în jurul orei 10:00, a traversat strada Calea Cernăuți, pe lângă o bicicletă, moment în care a fost acroșată cu partea dreaptă față de un autoturism  marca Mercedes.

După impact, conducătorul autoturismului a oprit pe moment dar a plecat apoi de la fața locului.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate s-a reușit identificarea conducătorului auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraș Vicovu de Sus, acesta aflându-se la domiciliu, loc în care a fost identificat și autoturismul implicat în accident.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l  alcool în aerul expirat, după care șoferul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice.

Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, şi ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *