Un șofer de 51 de ani a tras mașina pe dreapta drumului când i s-a făcut rău și a murit, la Preutești

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Dolhești, a murit la volanul automobilului pe care îl conducea, duminică pe la amiază după ce i s-a făcut rău, nu înainte de a trage în afara carosabilului mașina.

Pe la ora 12.30,  Secția 23 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată prin  112 despre faptul că o persoană de sex masculin este decedată într-un automobil pe raza satului Huși,comuna Preutești.

În jurul orei 12.20, bărbatul de 51 de ani a plecat din comuna Dolhești, cu autoturismul personal, către municipiul  Fălticeni. În autoturism se mai aflau ca pasageri și soția sa și o tânără, rudă cu aceștia. În timp ce se aflau pe DJ 208, pe raza satului Huși, comuna Preutești, șoferului  i s-a făcut rău oprind autoturismul la marginea drumului, în afara părții carosabile.

Femeile din mașină, văzând că acesta nu mai comunică au solicitat un echipaj de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Un echipaj  SMURD care a ajuns la locul evenimetului  care a efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 13.46 i s-a constatat decesul, probabil în urma unui stop cardiac.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *