UN ȘOFER DE TIR DIN COMUNA SLATINA A PROVOCAT MIERCURI SEARĂ UN ACCIDENT CU DOUĂ VICTIME LA CUMPĂRĂTURA, CONTINUÂNDU-ȘI APOI DRUMUL NESTINGHERIT

Miercuri seară, în jurul orei 21.40, un bărbat de 30 ani, din comuna Slatina, în timp ce conducea un TIR cu remorcă, pe DN 2, pe raza localităţii Cumpărătura, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, iar la reintrarea pe banda iniţială nu s-a asigurat corespunzător că poate efectua această manevră în condiţii de siguranţă pentru vehiculul depăşit, motiv pentru care a acroşat cu remorca ansamblului acest vehicul. În urma impactului, autoturismul condus de o femeie de 38 ani, din comuna Dersca, județul Botoşani, a părăsit partea carosabilă.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe DJ 209 A, pe raza localităţii Cornu Luncii, împreună cu ansamblul de vehicule implicat în accidentul rutier.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 38 de ani şi rănirea unui bărbat de 49 ani, domiciliat în comuna Vîrfu Cîmpului, sat Lunca, județul Botoşani, pasager în autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, iar la Spitalul Judeţean Suceava li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.