Mopan Suceava
Actualitate

Un șofer de TIR turc a murit izbit de un Audi pe când traversa DN2 fără să se asigure, la Românești – Grănicești

Un cetățean turc de 55 de ani, șofer de TIR, a fost lovit mortal aseară pe DN2, pe raza satului Românești, comuna Grănicești, de un automobil condus de un tânăr de 19 ani din comuna Satu Mare.

Evenimentul s-a petrecut pe la ora 22.00 când B.O., din Satu Mare, care conducea un autoturism Audi pe dinspre  Suceava către Rădăuți,  a surprins și lovit mortal în dreptul benzinăriei Lukoil din Românești pe K.M., care pornise în traversarea șoselei. .

S-a stabilit că cetățeanul turc de 55 ani, a oprit autocamionul  pe care îl conducea pe partea dreaptă a drumului, și s-a angajat în traversarea străzii spre benzinărie, împrejurare în care a fost suprins si lovit de autoturismul condus de tânărul de 19 ani

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind  negativ.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cetățeanul turc a oprit ansamblul de vehicule Volvo în afara părții carosabile a D.N 2 în dreptul stației de alimentare cu carburant Lukoil din satul Românești, având direcția de deplasare Siret – Suceava. După ce a coborât din autocamion, s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat cu partea stângă față, de autoturismul Audi condus de către Orza Beniamin, care venea din direcția opusă

La fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat că șoferul turc prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *