Un șofer din Putna a căzut cu mașina de pe podul de la Bivolărie, Vicovu de Sus

În această dimineață, 28.12.2019, în jurul orei 0924, cadrele Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus, o mașină a căzut de pe podul de la Bivolărie, Vicovu de Sus, iar șoferul acesteia este accidentat.

Din primele verificări și din declarația conducătorului auto, un bărbat de 44 ani din comuna Putna, a rezultat faptul că la 28.12.2019, în jurul orelor 09:20, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Matiz pe strada Nicolae Bălcescu din Vicovu de Sus, respectiv pe pod, a derapat și a părăsit partea carosabilă prin dreapta, sensul de mers strada Ștefan cel Mare – strada Calea Cernăuți.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta acuzând dureri în zona lombară.

Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul din Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu „traumatism coloană toracică și lombară prin accident rutier”, medicii nepronunțându-se cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul din Rădăuţi unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *