Un şofer din Vicov, mort de beat, a purtat maşina poliţiei după el, până a cedat într-o parcare şi a fost prins

Ieri noapte, 08.07.2019, în jurul orei 02:15, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Calea Cernăuți, pe raza oraşului Vicovu de Sus a procedat la oprirea pentru control a autoturismului marca Toyota, care se deplasa dinspre Vicovu de Jos către Straja.

S-a procedat la interceptarea şi oprirea autoturismului marca Toyota, pe strada Calea Cernăuți, prin punerea în funcţiune a semnalelor luminoase și acustice ale autospecialei.

La observarea echipajului de poliție conducătorul autoturismului a virat brusc stânga, în parcarea societății SC Imperial SRL de pe raza orașului Vicovu de Sus, str. Calea Cernăuți.

Conducătorul auto, fiind într-o stare vădită de ebrietate, a refuzat să prezinte documentele personale și ale autoturismului, totodată acesta nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a coborî din autoturism, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 32 ani din oraşul Vicovu de Sus. Întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest din dotare, rezultând valoarea de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *