Un șofer fără permis de 19 ani din Grănicești, a terorizat polițiștii rutieri din zona Câmpulung mai multe zile. Tânărul cu limuzină Audi A6, a fost reținut, băgat în arest dar judecătorii i-au dat drumul acasă

Un Audi A6, ”allroad”, cum a fost denumit de polițiștii suceveni într-o descriere a evenimentului rutier petrecut acum trei zile pe DN 17 a fost urmărit mai multe zile prin județ de către organele poliției rutiere. Precum s-a anunțat zilele trecute, în data de 4 august a.c., acest automobil a fost identificat dar nu a oprit la semnalul polițiștilor din Câmpulung Moldovenesc. Cercetările au continuat iar în data de 07.08.2019, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției 11 Pojorâta au reperat autoturismul în cauză pe raza comunei Pojorâta, în timp ce se deplasa spre municipiul Câmpulung Moldovenesc. A intervenit patrula de ordine publică a Poliției câpulungene și întrucât conducătorul mașinii nu s-a conformat, s-a trecut la urmărirea autoturismului spre comuna Sadova. În această acțiune a fost dirijată și patrula de pe raza Secției 11 Pojorâta care s-a deplasat în întâmpinarea autoturismului urmărit.

La scurt timp s-a reușit blocarea autovehiculului urmărit, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, Fabrica de Mobilă, conducătorul auto fiind identificat în persoana lui Dumitru Valeriu P.,  de 19 ani, din comuna Grănicești, care a fost condus la sediul poliției municipale în vederea continuării cercetărilor.

În urma interogării bazelor de date ale Poliţiei Române s-a stabilit că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Dumitru – Valeriu P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar prin ordonanţa din data de 07.08.2019 s-a dispus faţă de acesta măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 07.08.2019, ora 18.20, suspectul fiind introdus în CRAP al Suceava.

S-a luat legătura cu procurorul de caz care a apreciat că nu se impune luarea vreunei măsuri preventive în continuare, astfel, suspectul urmează a fi pus în libertate la expirarea ordonanţei de reţinere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.