Un șofer rupt de beat a lovit un biciclist, la Putna

În seara zilei de ieri, 16.08.2020, la ora 21.40, un șofer în vârstă de 64 ani, domiciliat în București, care conducea autoturismul pe DN2H, pe raza localității Putna, direcția Putna-Bivolărie, în dreptul imobilului cu nr. 67 din Putna, din cauză că se afla sub influența băuturilor alcoolice, a lovit din spate un tânăr de 26 ani, din  Vicovu de Sus, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție. 

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe asfalt suferind mai multe leziuni. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD la spitalul din Rădăuți.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul biciclistului și de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto.

Șoferului i-au fost recoltate două probe de sânge la Spitalul Mun. Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vinovat de producerea accidentului se face șoferul care a condus autoturismul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu a păstrat distanța față de biciclistul care se deplasa în fața sa. 

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămarea corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.