Un șofer și-a parcat mașina chiar în fața Poliției din Frătăuții Vechi, blocând accesul în incinta postului și s-a dus la băut

Un bărbat din Dornești a dat-o în bară rău de tot ieri după amiază, la Frătăuții Vechi. A parcat mașina drept în fața postului de poliție și s-a dus la băut, într-un bar din apropiere. Pe la ora 15.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești  au observat un autovehicul marca Nissan Micra ce era parcat neregulamentar, blocând calea de acces, respectiv intrarea în curtea Postului de poliție Frătăuții Vechi.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în barul societății ”Buna Dimineața” din apropiere, iar cu ocazia legitimării s-a stabilit că acesta se numește Eugen Constantin R. este în vârstă de 40 de ani și are domiciliul în comuna Dornești.

Bărbatul a înmânat documentule personale și ale autoturismului, organelor de poliție după care a urcat la volanul mașinii, mutând-o  puțin mai departe și deblocând astfel intrarea în ograda postului de poliție. Când bărbatul s-a apropiat mai mult de unul dintre polițiști acesta și-a dat seama că șoferul mirosea puternic a rachiu.  A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *