Un şofer teribilist fără pemis, urmărit de poliţie, mai bine de 3 km, prin Adâncata şi Mitocu Dragomirnei, prin pădure şi peste păşuni până a fost blocat şi încătuşat

În după amiaza zilei de ieri, 10.07.2019, la ora 14.25, patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, aflându-se în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, a observat pe D.J.208 D din satul Adâncata, autoturismul marca Mazda, înmatriculat în Bulgaria condus de C.C. de 25 ani, din comuna Hânțești, care circula din direcția Adâncata către Mitocu Dragomirnei.

Întrucât la nivelul subunității de poliție se dețin date cu privire la faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere, echipajul de poliție care circula din sens opus, a întors autospeciala de poliție și a pornit în urmărirea autoturismului, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase.

Şoferul nu a oprit, a continuat deplasarea pe D.J.208D, iar la limita dintre satele Adâncata și Mitocaș a pătruns pe drumul forestier, continuând deplasarea spre periferia localității Mitocu Dragomirnei. După aproximativ 3 km, autoturismul a fost blocat pe drumul forestier, moment în care conducătorul auto a pătruns pe imaș, a traversat terenul cu pășune, după care a intrat pe un drum neclasificat din satul Mitocu Dragomirnei.

Autoturismul condus de C.C. a rulat în continuare pe drumul comunal ajungând în centrul satului Mitocu Dragomirnei, la o intersecţie.

În acest loc a fost blocat în partea din față de către autospeciala de poliție. În aceste împrejurări, conducătorul auto a coborât din autoturism, iar de pe locul din dreapta față, a coborât un alt tânăr și amândoi au fugit pe terenul viran din vecinătatea drumului public. S-a procedat la somarea verbală a conducătorului auto care nu  s-a oprit și astfel s-a continuat urmărirea în fugă a acestuia, fiind ajuns din urmă după circa 100 metri, imobilizat și încătușat la nivelul solului.

A fost identificat și tânărul care se afla în autoturism în calitate de pasager, pe locul din dreapta față, stabilindu-se că este fratele conducătorului auto.

Conducătorul auto și fratele acestuia au fost conduși la sediul SPR 8 Adâncata pentru continuarea verificărilor. C.C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l, iar în urma interogării bazei de date s-a stabilit că nu este posesor de permis de conducere emis de autoritățile române.  

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *