Un șofer tupeist din Vicovu de Jos a forțat podul de la Milișăuți pe culoarea roșie a semaforului, provocând o coliziune între mașinile care veneau din sens opus

În dimineața zilei de  24.07.2022, în jurul orelor 7.30, N.V.H. de 40 de ani din comuna Vicovu de Jos, pe când conducea autoturismul marca Audi pe DN 2H dinspre municipiului Suceava către centrul orașului Milișăuți, ajuns la podul de peste râul Suceava, care este prevăzut la ambele capete cu semafoare electrice temporare, nu a respectat culoarea roșie a semaforului, a pătruns pe pod, unde circulația autovehiculelor se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de mers.

Din sensul opus, se deplasa regulamentar autoturismul marca Ford condus de V.S. de 60 de ani din orașul Milișăuți.

În spatele acestuia se deplasa autoturismul marca Volkswagen, condus de B.C. de 34 de ani din comuna Iaslovăț.

La întâlnirea cu  autoturismul Audi condus de vicovean care venea din sensul opus, V.S. a virat dreapta și a frânat pentru a evita impactul, dar a fost acroșat din spate de autoturismul Volkswagen.

Între autoturismul Audi și autoturismele marca Ford, respectiv Volkswagen, nu s-a produs vreun contact.

În urma evenimentului, au rezultat avarii la autoturismele Ford, respectiv Volkswagen precum și vătămarea corporală a unei femei pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul din urmă.

Aceasta a fost transportată cu ambulanța la spitalul Rădăuți pentru îngrijiri medicale

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă.

 

Please follow and like us:

One thought on “Un șofer tupeist din Vicovu de Jos a forțat podul de la Milișăuți pe culoarea roșie a semaforului, provocând o coliziune între mașinile care veneau din sens opus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other