Un soț din Oniceni – Forăști a dat foc ușilor locuinței, după ce s-a întors beat acasă

La 02.01.2021, ora 16.20, lucrătorii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112,  de către o femeie de 65 ani, din comuna Forăști, satul Oniceni, cu privire la faptul că soțul ei, în stare de ebrietate, a dat foc la o ușă a locuinței comune.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  la 02.01.2021, în jurul orei 16.10, Ioan S., de 66 ani, a revenit la domiciliu fiind sub influența băuturilor, iar în urma unui conflict spontan cu soția sa, aceasta s-a încuiat într-o cameră alăturată dormitorului soțului. Pe motiv că nu a vrut să îi deschidă ușa, Ioan S. a luat dintr-o magazie o sticlă cu benzină și a stropit ușa tip termopan ce separă dormitoarele, iar apoi i-a dat foc.

Ulterior susnumitul s-a deplasat și în partea din față a locuinței, unde a dat foc ușii de acces în incinta casei, tot tip termopan.

Focul a fost stins de către femeie  până la sosirea pompierilor din cadrul ISU Bucovina-Detașamentul Fălticeni.

În urma incendiului s-au provocat daune de  aproximativ 1 metru pătrat la ușa dintre dormitoare  și circa  0,5 metri pătrați  la ușa de acces în locuință, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.500 lei.

Autorul evenimentului a fost transportat la Spitalul de Boli Psihiatrice Burdujeni, în vederea internării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,distrugere prin incendiere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *