Un străjean fără permis, prins după o urmărire record, de la Vicov până aproape de Rădăuți, după ce s-a răsturnat cu AUDI-ul în șanț

Miercuri seară, în jurul orei 19.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Gălănești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism AUDI care circula dinspre orașul Vicovu de Sus spre Gălănești, conducătorul auto neconformându-se și continuându-și deplasarea în viteză către loc. Gălănești.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză cu autospeciala din dotare folosind semnalele luminoase și acustice, iar în același timp au solicitat sprijin din partea polițiștilor din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți. 

Astfel, în timp ce se aflau în urmărirea autoturismului mai sus menționat, pe D.J. 178C, în afara loc. Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare spre municipiul Rădăuți, pe un sector de drum în curbă, din cauza vitezei ridicate de deplasare, conducătorul autoturismului AUDI a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns în șanțul din partea dreaptă a carosabilului, unde a rămas suspendat pe partea din față.

După impact, șoferul a fost identificat la fața locului de către polițiști ca fiind Dimitrie P., de 29 de ani, din comuna Straja.

În urma impactului, Vasile C., de 39 ani, tot din Straja, pasager stânga față în autoturism a  rănit,  fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți unde a fost diagnosticat cu „contuzie toracică”.

Dimitrie P.  a fost testat la fața locului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.

I s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de  vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other