Evenimente

Un sucevean a fost furat de 1850 de euro și bătut de amantul soției sale. Femeia l-a susținut pe concubin la evenimentele petrecute, în domiciliul conjugal, de față cu copiii

Polițiștii secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112, ieri, 6 ianuarie 2020, la ora 22:05,  de către un bărbat de 45 ani, din municipiul Suceava, care a reclamat faptul că soția și amantul acesteia i-au furat suma de 1.850 euro din locuință.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că reclamantul locuiește împreună cu familia (soția și doi copii majori) în municipiul Suceava.

Acesta a precizat că în seara zilei de 06.01.2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliu, a venit soția sa însoțită de un bărbat necunoscut. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, iar pentru aplanarea conflictului a intervenit fiul său care a reușit să-l îndepărteze pe necunoscut. După ce soția și bărbatul au plecat, reclamantul a constatat că dintr-o borsetă pe care o ținea în baia locuinței îi lipsește suma de 1.850 euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat”și ,,lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *