Un sucevean a lovit o fetiță de 11 ani ce mergea la școală, traversând pe zebră. Șoferul a fugit. Evenimentul s-a petrecut ieri după amiază, pe strada Gheorghe Doja din Suceava

O fetiță de 11 ani care a pornit să traverseze regulamentar strada Gheorghe Doja, ce face legătura între cartierele Ițcani și Burdujeni ale municipiului Suceava a fost lovită pe trecerea de pietoni de mașina condusă de un sucevean care, nu numai că nu a oprit să-i asigure primul ajutor ci și-a continuat cursa.

Ieri pe la ora 13:30, Constantin Pop, de 41 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismului marca Renault pe strada Gheorghe Doja din Suceava având direcţia de deplasare dinspre  Iţcani  spre  Burdujeni Sat  a surprins  şi accidentat  o fetiță de 11 ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni, în drum spre școală.

După accident conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului. După accidentarea suferită, copila s-a dus la şcoală iar ulterior în jurul orelor 17:10 s-a deplasat împreună cu părinţii la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor efectuate de medicii de la secţia UPU a spitalului Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnosticul- contuzie gambă dreaptă.

În jurul orelor 18:30 a fost identificat şi conducătorul autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *