Evenimente

Un sucevean a mers să se sinucidă în pădurea de la ”Cartodrom”, având declarație pe proprie răspundere asupra sa

În dimineața zilei de ieri, 30.04.2020, la ora10:57, poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie care a anunțat că fiul ei ar fi încercat să se sinucidă consumând antigel.

Echipa operativă deplasată la locul indicat, un bloc de pe bulevardul George Enescu, a identificat apelanta care a relatat faptul că fiul ei în vârstă de 25 de ani, a băut cu puțin timp în urmă circa 200 ml de antigel roz. Femeia a declarat că fiul său suferă de depresie, având în acest sens și acte medicale. Apelanta declară că nu este prima dată când băiatul ei face acest gest, având în ultimii doi ani mai multe încercării de acest fel.

Polițiștii au discutat cu bărbatul în cauză, iar acesta a declarat verbal faptul că în jurul orelor 10:00 a plecat de la domiciliul său, și, în zona pădurii de la Cartodromul Suceava a consumat circa 200 ml de antigel, pe motivul că suferă de depresie și nu mai poate suporta acest lucru. Ulterior, acesta s-a deplasat spre domiciliu sunând-o în același timp și pe mama lui și povestindu-i ce a făcut.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta fiind cooperant și conștient, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Suceava pentru investigații suplimentare. Bărbatul avea declarație completată conform O.M. 3/2020. Cel în cauză a fost verificat în aplicația INTERID – COVID 19 și nu figurează în autoizolare sau carantină.

A  fost întocmit proces-verbal de constatare cu aspectele constatate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *