Un sucevean a murit în autobuzul TPL cu care se deplasa spre oraş

Ieri dimineaţă, 20.05.2019, ora 07.43,  Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  un medic din cadrul ambulanţei, cu privire la faptul că un bărbat a decedat în autobuzul TPL Suceava, în timp ce se afla în staţia Betty Ice, de pe strada Cernăuţi, din municipiul Suceava.

Bărbatul decedat a fost identificată ca fiind un bărbat de 61 ani, din municipiul Suceava.

Din declaraţia casierului controlor din cadrul TPL Suceava, care se afla în autobuz, a rezultat faptul că bărbatul s-a urcat în autobuz în staţia Gară, aşezându-se pe un scaun în partea din spate a autobuzului, fără a acuza vreo suferinţă.

În timp ce autobuzul rula pe strada Cernăuţi, în apropierea Staţiei Betty Ice, acesta a început să respire foarte greu, devenind foarte agitat, părând că nu poate să mai respire. În acel moment, ceilalţi pasageri s-au alertat, iar şoferul a oprit autobuzul în staţie, de unde a fost anunţată prin SNUAU 112 ambulanţa.

Până la sosirea echipajului de pe ambulanţă, bărbatul a rămas pe scaun, fiind susţinut de o persoană din autobuz. Ajuns la faţa locului, echipajul de pe ambulanţă a efectuat manevre de resuscitare asupra bărbatului, însă acesta nu a răspuns, iar la ora 08.10 medicul a constatat decesul.

Persoana decedată nu era înscrisă în evidenţele niciunui medic de familie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *