Mopan Suceava
Actualitate

Un sucevean a reclamat că i-a fost furată mașina ”fără acordul său”. Hoțul, prieten de pahar, a fost prins și băgat în arest

Polițiștii dorneni au anunțat că la data de 13.09.2023, ora 21.40, au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Slatina, despre faptul că i s-a furat mașina ”fără acordul său și colegul de cameră i-a luat cheile”.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că la data de 11.09.2023, acesta a mers împreună cu prietenul său, Ionuț P. să-l ajute la lucru în gospodărie pe un unchi în comuna Panaci.

În seara zilei de 13 septembrie, cei doi  prieteni au consumat băuturi alcoolice în camera unde erau cazați. La un moment dat, Ionuț P. a plecat din cameră, iar după aproximativ o oră, reclamantul și-a dat seama că  mașina i-a fost furată.

Autoturismul marca Volkwagen Golf a fost găsit de polițiști pe DJ 174, oprit în afara părții carosabile.

S-a stabilit faptul că suspect de comiterea faptei de furt în scop de folosință, este Ionuț  P..

După interogarea bazei de date a evidenței auto, s-a constatat faptul că numitul acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În 14.09.2023 s-au continuat cercetările referitoare la furtul autoturismului iar în jurul orei 10.00, un echipaj de poliție din Vatra Dornei l-a identificat pe principalul suspect,  Ionuț P., de 25 ani, din comuna Slatina.

Față de acesta s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore fiind introdus în arestul IPJ Suceava

Acesta este cercetat pentru  „furt în scop de folosință” și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *