Un sucevean a reclamat la 112 că i-a fost furată o sticlă cu rachiu primită de pomenirea morților la o biserică din Burdujeni

Sâmbătă pe la amiază, Secția de poliție Burdujeni din cadrul Poliției municipiului Suceava, a fost sesizată prin 112, de către Valerian B., cu privire la faptul că o persoană i-a sustras o sticlă de băutură.

În urma audierii acestuia, a rezultat faptul că în dimineața zilei de 19.06.2021, s-a deplasat la biserica Sf. Andrei din cartierul Burdujeni, unde a participat la o pomenire, ocazie cu care a primit de pomană mai multe bunuri alimentare precum și două sticle de băutură.

Cu sarsanalele pline,  reclamantul s-a așezat pe fundația de la gardul bisericii și s-a apucat să bea dintr-una dintre sticlele de rachiu primite. De el s-a  apropiat la un moment dat un anume Radu F. Cealaltă sticlă de băutură era așezată pe trotuar, lângă reclamant, iar  Radu F. a ridicat-o cu intenția să bea și el o dușcă. Valerian B. nu a fost de acord, situație în care Radu F.  a luat sticla și a plecat pur și simplu. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt”. De asemenea, Valerian B. a fost sancționat contravențional conform art. 2 punctul 23 din legea nr. 61/1991, întrucât a consumat băuturi alcoolice în loc public.        

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *