Un sucevean beat la volan a distrus cu autoutilitara un gard, a avariat o altă mașină și a rupt o țeavă de gaz, pe strada Bogdan Vodă

Marți seară, pe la ora 21.30, polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că pe strada Bogdan Vodă din Suceava a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care o autoutilitară a acroșat o țeavă de gaz metan.

La locul indicat a fost identificată o autoutilitară marca VW, care era intrată cu partea din față în gardul unui imobil. și care avariase un autoturism și o țeavă de gaz.

A fost identifica șoferul autoutilitarei, Radu U. de 44 de ani din municipiul Suceava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul testării aerului expirat conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au prelevat două probe de sânge la interval de o oră necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *